Geen producten (0)

Verzenden & retourneren

Verzenden
Wij leveren wereldwijd en maken hiervoor gebruik van de diensten van Post NL.
Indien de bestelling door de brievenbus past wordt het in een envelop verstuurd. Zo niet, dan wordt er gebruik gemaakt van de pakket service. Bestelling worden zo snel mogelijk naar de klant gestuurd met een maximum van 5 werkdagen.

Retro4kids is niet aansprakelijk voor schade, vermissing of het retourkomen van pakketten.

Zijn de bestelde producten te groot om met de post mee te gaan? Dan staat dit bij het product vermeld. Je kunt deze producten bestellen via de webwinkel en dan komen afhalen in Bedum of Groningen.

Verzendkosten
Brievenbuspost
Nederland € 2,20 -  € 3,95
België & Duitsland € 8,95

Pakketten
Nederland 5 – 10 kg
€ 6,95 ( inclusief Track & Trace )
Voor het verzenden van een pakket tussen de 10 – 30 kg binnen NL zijn de kosten € 13,25 en zal na de bestelling door ons worden aangepast.
Hierover krijg je dan bericht via de email.

Pakketten België & Duitsland 0 -2 kg
€ 8,95 ( zonder Track & Trace )
Met track & trace zijn de kosten € 13,00 en zal na de bestelling door ons worden aangepast.
Hierover krijg je dan bericht via de email.

Voor pakketten tussen de 2 – 30 kg naar het buitenland gelden afwijkende voorwaarden en tarieven. Klanten worden dan verzocht te wachten met het betalen van de factuur tot Retrotik persoonlijk contact heeft opgenomen. In de regel gebeurt dit binnen 24 uur.
Wil je voor je bestelt zekerheid over de hoogte van de verzendkosten, neem dan contact op via email info@retro4kids.nl.

Voor meer informatie zie de website van Post NL

Track en trace code
De pakketten (Nl) zijn traceerbaar. Enveloppen zijn niet traceerbaar (wereldwijd) tenzij op aanvraag. Graag horen we dit dan via de email en er zullen eventueel extra kosten aan verbonden zijn.

Niet thuis ?
In Nederland bezorgt PostNL in de 98% van de gevallen op de volgende werkdag en op zaterdag.
Wanneer je niet thuis bent zal de koerier kijken of je bestelling bij de buren kan worden afgeleverd. Mocht deze bij je buren zijn afgeleverd zal er een briefje in je brievenbus worden achtergelaten met het huisnummer van de buren waar het pakket kan worden afgehaald. Lukt dat niet, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna is je bestelling af te halen op het dichtstbijzijnde PostNL punt. Je ontvangt daarvan een bericht in de brievenbus

Afhalen ?
Woon je in de buurt of haal je liever je bestelling op? Geen probleem! Kies tijdens het bestelproces voor het afhalen van je bestelling. Wij maken dan via de mail een afspraak om je bestelling af te halen in Bedum of Groningen.

Retourneren
Als je niet tevreden bent met een product, heb je de mogelijkheid om het te ruilen tegen een cadeaubon. Als dit gewenst is, moet dit direct na ontvangst van de bestelling gemeld worden via een e-mail. Het totaalbedrag (aankoopbedrag + verzendkosten heen) van de order wordt in de vorm van dit tegoed vergoed. Verzendkosten voor retour zijn dus voor de klant.
Wanneer wij de retour(en) in goede orde hebben ontvangen zullen we z.s.m. de cadeaubon code, waarmee je met het tegoed kan betalen, toesturen per e-mail.

Verpakking
Voor het verzenden van de bestelling wordt er zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal hergebruikt of gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.

Mocht je vragen hebben over een verzending of het retourneren neem dan contact op via het email adres info@retro4kids.nl